DAR FARAHI
/

Welkom in dit kleine paradijs!

 

WELKOM BIJ DAR FARAHI

 

Welkom in ons vakantiehuis DAR FARAHI, een klein paradijs vlakbij Essaouira, het prachtige vissersdorp aan de westkust van Marokko.

Het bouwen van een vakantiehuis in  ons geboorteland Marokko, was al lang onze droom. De afgelopen vijf jaar hebben we met veel energie, inzet en liefde gewerkt aan het realiseren van deze droom door vakantiehuis Dar Farahi zelf te bouwen en in te richten. "Dar" betekent huis in het Marokkaans.  Sinds februari 2016 is het zover: Dar Farahi is klaar en jij bent als gast van harte welkom! Natuurlijk zijn je familie, vrienden, collega's en kennissen ook van harte welkom!

Tot ziens bij Dar Farahi!

Hartelijke groeten,

de broers Khalid en Abdel Farahi,
Eigenaars van Dar Farahi

Dar Farahi is als gehele villa te huur voor 12 personen. Ook is het mogelijk om 1 of meerdere kamers te huren. In beide gevallen voor minimaal 3 dagen of langer.

Voor ieder die het leuk vindt om als groep (bijvoorbeeld familie, vrienden, collega's, teamgenoten) samen een bijzondere week te ervaren, organiseert Dar Farahi: 
"Een Marokkaanse beleving"
(Zie: Speciale week).

Voor degenen die zelf een speciale week willen organiseren voor een groep, of een cursus willen geven op een bijzondere plek (bijvoorbeeld een yoga-week of creactieve week), is Dar Farahi een unieke locatie.
Nadere informatie hierover, kan worden ingewonnen door contact met ons op te nemen via het contactformulier.