DAR FARAHI
/


Welkom in dit kleine paradijs!

 

Speciale week : een Marokkaanse beleving!


Voor ieder die het leuk vindt om als groep een bijzondere week samen  te ervaren,  organiseren Khalid en zijn vrouw Bertien een  "Een Marokkaanse beleving".

De speciale week start door gezamenlijk met Bertien vanuit Eindhoven naar Marrakech te vliegen. Aangekomen in Marrakech staat er vervoer per auto voor je klaar. Bij aankomst krijg krijg je een rondleiding  door Dar Farahi,  het huis, de tuin met zwembad, de lounchehoek, de jeu de boules-baan en de vele zon- en schaduwplekjes.

Tijdens deze week kun je als groep genieten van de  kleurige Marokkaanse sfeer in Dar Farahi en de Marokkaanse  cultuur en gastvrijheid. Wij laten jullie ook graag kennis laten maken met de heerlijke Marokkaanse keuken door dagelijks een ontbijt, lunch en diner te verzorgen. Jullie wensen staan in deze week centraal en daar is het weekprogramma helemaal op afgesteld.

Als gastvrouw en gastheer, staan we voor jullie klaar om samen met jullie van deze week een bijzondere Marokkaanse beleving te maken.

Aan het einde van de week, is er weer vervoer geregeld naar het vliegveld Marrakech en reis je gezamenlijk met Bertien weer terug naar Nederland.  We hopen dat je  dan vol fijne herinneringen zult terugdenken aan deze week  bij Dar Farahi!


Praktische informatie:

Het enige wat je vooraf hoeft te doen, is gezamenlijk (bijv. met familie, vrienden, collega's, teamgenoten) een speciale week te reserveren via het reserveringsformulier en je wensen door te geven voor deze  week. Graag ook de gewenste aankomst- en vertrekdata aangeven.

Zodra een groepsreservering van 8 tot 10 personen binnen is, zal Bertien contact opnemen om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Zij maakt dan een voorstel voor een weekprogramma op maat.

Na jullie akkoord, wordt de reservering omgezet in een definitieve boeking en gaat deze week definitief door. Ieder van de groep krijgt hiervan een bevestiging.