DAR FARAHI
/


Welkom in dit kleine paradijs!

 

PRIJZEN

De kamers bij Dar Farahi hebben allen een eigen sfeer en zijn met veel zorg ingericht.  Onze kamers zijn rookvrij. De huur van Dar Farahi met 5 gastenkamers is € 275,- per nacht.


Oranje kamer
voor 2 personen:

Terra cotta kamer
voor 2 personen:

Beige kamer:
voor 2 personen:

Deze ruime kamers zijn voorzien van een  tweepersoonsbed, een eigen open haard, douche en toilet.


PRIJS VOOR ONTBIJT, LUNCH EN WARME MAALTIJD:

Tijdens de speciale week worden het ontbijt, de lunch en de warme maaltijd door Bertien en Khalid voor je klaar gemaakt. Per dag zijn de kosten hiervoor per persoon: € 25,--. Mocht je in de omgeving willen lunchen, dan kan de lunch in een picknick-mand worden meegenomen.

Koffie, thee, water in fles, en frisdrank zijn hierbij inbegrepen. Alcoholische dranken worden aan het einde van de week volgens kostprijs afgerekend.


PRIJS VOOR DE HEEN- EN TERUGVLUCHT:

De heen -en terugvlucht van Eindhoven naar Marrakech, zal door Bertien voor de hele groep worden geboekt, zodat plaatsen voor de hele groep verzekerd zijn. De data voor de heen- en terugvlucht zullen afgestemd worden op de mogelijkheden om voor een zo laag mogelijk tarief te vliegen via Ryanair.


Blauwe kamer:
voor 4 personen:

Deze bijzonder ruime kamer heeft een tweepersoonsbed en twee losse eenpersoonsbedden. Deze kamer is voorzien van een eigen open haard, douche en toilet en is geschikt voor een gezin van vier personen.PRIJS VOOR VERVOER:

Voor vervoer van de luchthaven in Marrakech naar Dar Farahi en terug en vervoer tijdens deze week voor activiteiten in de omgeving,  wordt per persoon een bedrag in rekening gebracht van € 95 , - tot € 125,- per persoon. Dit bedrag hangt af van de concrete invulling van het weekprogramma.


TOTALE KOSTEN DIE VOORAF BETAALD WORDEN AAN DAR FARAHI:

  • kosten voor de kamer
  • kosten voor eten en drinken
  • kosten voor vervoer
  • kosten voor de heen- en terugvlucht

Turquoise kamer:
voor 2 personen:

Deze kamer is voorzien van een douche en toilet en heeft een eigen dakterras dat uitzicht biedt over de omgeving van Dar Farahi.
PRIJS VOOR ACTIVITEITEN IN DE OMGEVING: voor nadere informatie kan contact worden opgenomen via contactformulier.

Activiteiten in de omgeving zijn mogelijk, maar zijn geen verplichting. 

De verschillende activiteiten in de omgeving kunnen door Dar Farahi worden gefaciliteerd (afspraken maken, regelen van heen- en terugvervoer naar activiteit en garantie dat een activiteit veilig en goed georganiseerd is).

Degenen die liever bij Dar Farahi blijven om daar te ontspannen of uit te rusten, kunnen dat natuurlijk doen.

Ieder doet waar hij of zij zich goed bij voelt!