DAR FARAHI
/

Welkom in dit kleine paradijs!

 

SOULFUL YOGA-RETREAT DOOR GYTHA BROOKS

Voor de soulful yoga retreats werkt Dar Farahi samen met Gytha Brooks, gediplomeerd yoga instructrice en masseuse. Zij zal de deelnemers aan een yoga-retreat (minimaal 5 personen) tijdens de vliegreis naar Marokko en weer terug, vergezellen. Tijdens het verblijf  van meerdere dagen bij Dar Farahi verzorgt zij de yoga, meditatie en yogafilosofielessen. Tijdens een yoga-retreat  kun je iedere dag twee keer deelnemen aan een les van 90 minuten. Deze zijn zowel voor beginners als mensen met meer ervaring aantrekkelijk. Voor meer verdieping in deze eeuwenoude levenswijze zullen er ook yoga filosofielessen worden verzorgd. Ook een massage behandeling kan je tijdens je verblijf bij Gytha reserveren.

Tijdens het verblijf bij Dar Farahi zal er op traditionele wijze heerlijk gekookt worden door Khalid Farahi, mede-eigenaar van Dar Farahi. Er is, naast het aangeboden programma, genoeg ruimte om de prachtige omgeving te ontdekken of om juist tot rust te komen in de ruime villa en grote tuin met prive-zwembad.

Wanneer corona het weer toelaat om een yoga-retreat te geven bij Dar Farahi, dan zal Gytha dit aankondigen op haar website:  https://soulfulwithme.com 
Mocht je interesse hebben of vragen over de toekomstige soulful yoga-retreats van Gytha bij Dar Farahi, stuur dan een bericht naar Gytha via: https://soulfulwithme.com . Je krijgt dan snel een reactie van haar.

t je vooraf hoeft te doen, is gezamenlijk (bijv. met familie, vrienden, collega's, teamgenoten) een speciale week reserveren via dit contactformulier op deze website en je wensen doorgeven voor deze week. Graag ook de gewenste aankomst- en vertrekdata aangeven.