DAR FARAHI
/

Welkom in dit kleine paradijs!

 

WELKOM BIJ DAR FARAHI

 

 

Dar Farahi is een klein paradijs! 

Je kunt heerlijk ontspannen en genieten bij Dar Farahi (Dar betekent huis in het Marokkaans). Deze stijlvol gebouwde Marokkaanse villa heeft 2 ontspannings- en eetruimtes en 5 ruime slaapkamers  met goede sanitaire voorzieningen.


Het is ook goed vertoeven in de prachtige tuin met al haar fruitbomen, bloemen, planten, geurige kruiden, het heerlijke grote frisse zwembad met zitjes en ligbedden eromheen, de sfeervolle Gaudi-lounchehoek en de mooie koele zitjes overal in de tuin. 

In de omgeving van Dar Farahi:

We maken je graag wegwijs in de omgeving ( Essaouira, Marrakech, Ourika-vallei en  Agadir) en kunnen activiteiten faciliteren.

Natuurlijk liggen er ook informatiefolders voor je klaar.


Mogelijkheden  bij Dar Farahi:

  • Wil je graag genieten van rust,  ontspanning, een prachtige omgeving en een boeiende cultuur, dan zal een verblijf bij Dar Farahi een positieve ervaring voor je zijn! 
    Dar Farahi wordt als gehele villa verhuurd voor minimaal 3 nachten of langer. Er is ruimte  voor maximaal 10 personen. 
  • Wil je graag een yoga-retreat, meditatie of coaching geven op een unieke locatie en een bijzondere plek? Dan ben je bij Dar Farahi van harte welkom! Voor meer informatie over de mogelijkheden, kun je het contactformulier invullen. We nemen dan snel contact met je op.

Tot ziens bij Dar Farahi!

Hartelijke groeten,

de broers Khalid en Abdel Farahi,
Eigenaars van Dar Farahi