DAR FARAHI
/

Welkom in dit kleine paradijs!

 

PRIJZEN

Dar Farahi wordt als gehele villa verhuurd voor minimaal 3 nachten of langer. Er is ruimte voor maximaal 10 personen.
De helft van de verblijfskosten betaal je vooraf, bij het boeken van de villa. De andere helft betaal je bij het inchecken bij Dar Farahi.   
Dar Farahi heeft 5 kamers: de blauwe kamer, de oranje kamer, de terra cotta kamer, de turquoise kamer en de beige kamer.
De prijs per nacht voor het huren van de hele villa is € 295,-
 
De prijs voor het huren van de villa voor een hele week (7 nachten) is € 2000,-   

Daarbij worden de volgende faciliteiten geboden: 
grote tuin met prive-zwembad en lounchehoek, plus verschillende zithoekjes,  2 woonkamers, luxe keuken plus buitenkeuken.

De kamers bij Dar Farahi hebben allen een eigen sfeer en zijn met veel zorg ingericht.  Onze kamers zijn rookvrij.

De Oranje kamer
(voor 1 of 2 personen)


Terra cotta
kamer
( voor 1 of 2 personen)

Turquoise
kamer
(voor 1 of 2 personen)


Beige kamer

(voor 1 of 2 personen)

Deze kamers hebben een eigen toilet en douche.


Blauwe kamer
( voor maximaal 4 personen)

Deze bijzonder ruime kamer heeft een tweepersoonsbed en twee losse eenpersoonsbedden. Deze kamer is voorzien van een eigen open haard, douche en toilet en is geschikt voor een gezin van vier personen.

 

 


BORG EN SERVICE-KOSTEN

Bij het huren van de hele villa, betaal je eenmalig € 75,- voor service-kosten (schoonmaakkosten). Bij het inchecken betaal je een borg van € 400,-
die je bij vertrek weer volledig terug krijgt als je zorgvuldig met de spullen van Dar Farahi bent omgegaan ( zoals beschreven in de uitleg op papier die je bij aankomst bij Dar Farahi ontvangt). Deze uitleg wordt door Khalid Farahi, mede-eigenaar, verder mondeling toegelicht.  Indien er schade is ontstaan door onzorgvuldig  gebruik of nalatigheid, wordt dit bij vertrek, na overleg met de gasten, verrekend. 
ETEN EN DRINKEN BIJ DAR FARAHI

In overleg met Khalid, is er de mogelijkheid dat ontbijt,  lunch of een warme maaltijd voor je worden klaar gemaakt. De kosten hiervoor zal Khalid vooraf met je bespreken, zodat je dan aan kunt geven of je hier wel of geen gebruik van wil maken.   

VOOR VRAGEN EN INFORMATIE

Khalid verblijft op het aangrenzende terrein. Dagelijks wordt het zwembad, vroeg in de ochtend, schoongemaakt en wordt de tuin onderhouden. Uiteraard wordt de privacy van de gasten gerespecteerd. Mocht je vragen hebben of informatie willen over de omgeving, dan is Khalid bereikbaar om antwoorden te geven.   HEEN- EN TERUGREIS

Voor het boeken van je heen- en terugreis, kun je gebruik maken van de officiële site van Ryanair. Je kunt via Dusseldorf Weeze vliegen naar Essaouira. Daarna is het met een huur-auto of taxi nog een kwartier rijden naar Dar Farahi.

Maak bij voorkeur gebruik van rechtstreekse vluchten, zonder overstappen.  

AUTO HUREN

Om de omgeving te verkennen, is het huren van een auto een aanrader. 
Het huren van een auto kost vanaf  € 30,- per dag en daarbij dien je zelf de kosten voor benzine te betalen.