DAR FARAHI
/

Welkom in dit kleine paradijs!

 

PRIJZEN

Dar Farahi wordt als gehele villa verhuurd aan families, vrienden, kennissen, collega's of andere groepen  van maximaal 12 personen, voor minimaal 3 dagen of langer.
De helft van de verblijfskosten betaal je vooraf, bij het boeken van de villa. De andere helft betaal je bij het inchecken bij Dar Farahi.   
Dar Farahi heeft 5 kamers: de blauwe kamer, de oranje kamer, de terra cotta kamer, de turquoise kamer en de beige kamer.
De prijs per nacht voor het huren van de hele villa is € 275,-
 
Daarbij worden de volgende faciliteiten geboden: 
grote tuin met prive-zwembad en lounchehoek, plus verschillende zithoekjes,  2 woonkamers, luxe keuken plus buitenkeuken).

De kamers bij Dar Farahi hebben allen een eigen sfeer en zijn met veel zorg ingericht.  Onze kamers zijn rookvrij.

De Oranje kamer
(voor 1 of 2 personen)


Terra cotta
kamer
( voor 1 of 2 personen)

Turquoise
kamer
(voor 1 of 2 personen)


Beige kamer

(voor 1 of 2 personen)

Deze kamers hebben een eigen toilet en douche.


Blauwe kamer
( voor maximaal 4 personen)

Deze bijzonder ruime kamer heeft een tweepersoonsbed en twee losse eenpersoonsbedden. Deze kamer is voorzien van een eigen open haard, douche en toilet en is geschikt voor een gezin van vier personen.

 

 


PRIJS VOOR ONTBIJT, LUNCH EN WARME MAALTIJD:

Ontbijt, lunch en warme maaltijd kunnen bij Dar Farahi voor je klaar gemaakt worden. Per dag zijn de kosten hiervoor per persoon:

Ontbijt: 5-

Lunch: € 7,50

Warme maaltijd: € 12,50,-

Koffie, thee, water in fles, en frisdrank zijn hierbij inbegrepen.

Alcoholische dranken zijn hierbij niet inbegrepen. Deze extra kosten worden aan het einde van je verblijf  afgerekend.


BORG EN SERVICE-KOSTEN

Bij het huren van de hele villa, betaal je eenmalig € 50,- voor service-kosten (schoonmaakkosten). Bij het inchecken betaal je een borg van € 400,- die je bij vertrek weer volledig terug krijgt als je netjes met ons huis en onze spullen bent omgegaan ( zoals beschreven in de uitleg op papier die je bij aankomst bij Dar Farahi ontvangt). Deze uitleg wordt door Khalid Farahi, eigenaar en gastheer, verder mondeling toegelicht.  Indien er schade is ontstaan door verkeerd gebruik of nalatigheid, wordt dit bij vertrek, na overleg met de gasten, verrekend.


VERVOER

Voor het boeken van je heen- en terugreis, kun je gebruik maken van de officiële site van Ryanair. Je kunt via Brussel Charleroi en Dusseldorf Weeze vliegen naar Essaouira. Daarna is het met een huur-auto of taxi nog een kwartier rijden naar Dar Farahi.  

Het huren van een huurauto kost € 30,- per dag en daarbij dien je zelf de kosten voor benzine te betalen.

Maak bij voorkeur gebruik van rechtstreekse vluchten, zonder overstappen.