DAR FARAHI
/

Welkom in dit kleine paradijs!

 

PRIJZEN

Dar Farahi is als gehele villa te huur voor maximaal 12 personen, voor minimaal 3 dagen of langer. De prijs per nacht voor het huren van de hele villa met alle faciliteiten (grote tuin met prive-zwembad en lounchehoek, plus verschillende zithoekjes,  2 woonkamers, luxe keuken plus buitenkeuken, gebruik van de jeu de boules-baan op aangrenzend terrein) is € 275,- .

De kamers bij Dar Farahi hebben allen een eigen sfeer en zijn met veel zorg ingericht.  Onze kamers zijn rookvrij.

De Oranje kamer
(voor 2 personen)

Terra cotta kamer
( voor 2 personen)

Beige kamer
(voor 2 personen)

Deze ruime kamers zijn voorzien van een  tweepersoonsbed, een eigen open haard, douche en toilet.
Turquoise kamer
(voor 2 personen):

Deze kamer is voorzien van een douche en toilet en heeft een eigen dakterras dat uitzicht biedt over de omgeving van Dar Farahi.


Blauwe kamer
( voor maximaal 4 personen)

Deze bijzonder ruime kamer heeft een tweepersoonsbed en twee losse eenpersoonsbedden. Deze kamer is voorzien van een eigen open haard, douche en toilet en is geschikt voor een gezin van vier personen.


PRIJS VOOR ONTBIJT, LUNCH EN WARME MAALTIJD:

Ontbijt, lunch en warme maaltijd kunnen bij Dar Farahi voor je klaar gemaakt worden. Per dag zijn de kosten hiervoor per persoon:

Ontbijt: 5-

Lunch: € 7,50

Warme maaltijd: € 12,50,-

Koffie, thee, water in fles, en frisdrank zijn hierbij inbegrepen.

Alcoholische dranken zijn hierbij niet inbegrepen. Deze extra kosten worden aan het einde van je verblijf  afgerekend.


BORG EN SERVICE-KOSTEN

Bij het huren van de hele villa, betaal je eenmalig € 50,- voor service-kosten (schoonmaakkosten). Bij het inchecken betaal je een borg van € 400,- die je bij vertrek weer volledig terug krijgt als je netjes met ons huis en onze spullen bent omgegaan ( zoals beschreven in de uitleg op papier die je bij aankomst bij Dar Farahi ontvangt). Deze uitleg wordt door Khalid Farahi, eigenaar en gastheer, verder mondeling toegelicht.  Indien er schade is ontstaan door verkeerd gebruik of nalatigheid, wordt dit bij vertrek, na overleg met jou, verrekend.


ACTIVITEITEN:

Dar Farahi kan de activiteiten in de omgeving faciliteren (afspraken maken, regelen van heen- en terugvervoer naar activiteiten, garantie dat de activiteiten veilig en goed georganiseerd zijn).

Nadere informatie over de activiteiten en prijzen kunnen via het contactformulier worden opgevraagd.


VERVOER

Voor het boeken van je heen- en terugreis, kun je gebruik maken van de officiële site van Ryanair. Op de dinsdag, donderdag en zondag zijn er vaak vluchten met goede prijzen en vluchttijden als je via Eindhoven-Marrakech vliegt.

Maak bij voorkeur gebruik van rechtstreekse vluchten, zonder overstappen.  Bij aankomst en vertrek op vliegveld Marrakech wordt je gevraagd een papier met je persoonsgegevens en adresgegevens van je verblijf in Marokko in te vullen. Dit papier kun je via ons opvragen.