DAR FARAHI
/

Welkom in dit kleine paradijs!

 

PRIJZEN

Dar Farahi heeft 5 kamers die voor minimaal 3 dagen of langer geboekt kunnen worden. De prijs per nacht voor het verblijf in de oranje kamer is € 50,- , de terra cotta kamer is € 50,- , de turquoise kamer is €50,-,  de beige kamer is €50,-  en de blauwe kamer is € 75,-.  Daarbij worden de volgende faciliteiten geboden: grote tuin met prive-zwembad en lounchehoek, plus verschillende zithoekjes,  2 woonkamers, luxe keuken plus buitenkeuken, gebruik van de jeu de boules-baan op aangrenzend terrein) .

De kamers bij Dar Farahi hebben allen een eigen sfeer en zijn met veel zorg ingericht.  Onze kamers zijn rookvrij.

De Oranje kamer
(voor 1 of 2 personen)


Terra cotta
kamer
( voor 1 of 2 personen)

Turquoise
kamer
(voor 1 of 2 personen)


Beige kamer

(voor 1 of 2 personen)

Deze kamers hebben een eigen toilet en douche.


Blauwe kamer
( voor maximaal 4 personen)

Deze bijzonder ruime kamer heeft een tweepersoonsbed en twee losse eenpersoonsbedden. Deze kamer is voorzien van een eigen open haard, douche en toilet en is geschikt voor een gezin van vier personen.

 

 


PRIJS VOOR ONTBIJT, LUNCH EN WARME MAALTIJD:

Ontbijt, lunch en warme maaltijd kunnen bij Dar Farahi voor je klaar gemaakt worden. Per dag zijn de kosten hiervoor per persoon:

Ontbijt: 5-

Lunch: € 7,50

Warme maaltijd: € 12,50,-

Koffie, thee, water in fles, en frisdrank zijn hierbij inbegrepen.

Alcoholische dranken zijn hierbij niet inbegrepen. Deze extra kosten worden aan het einde van je verblijf  afgerekend.


BORG EN SERVICE-KOSTEN

Bij het huren van de hele villa, betaal je eenmalig € 50,- voor service-kosten (schoonmaakkosten). Bij het inchecken betaal je een borg van € 400,- die je bij vertrek weer volledig terug krijgt als je netjes met ons huis en onze spullen bent omgegaan ( zoals beschreven in de uitleg op papier die je bij aankomst bij Dar Farahi ontvangt). Deze uitleg wordt door Khalid Farahi, eigenaar en gastheer, verder mondeling toegelicht.  Indien er schade is ontstaan door verkeerd gebruik of nalatigheid, wordt dit bij vertrek, na overleg met jou, verrekend.


ACTIVITEITEN:

Dar Farahi kan de activiteiten in de omgeving faciliteren (afspraken maken, regelen van heen- en terugvervoer naar activiteiten, garantie dat de activiteiten veilig en goed georganiseerd zijn).

Nadere informatie over de activiteiten en prijzen kunnen via het contactformulier worden opgevraagd.


VERVOER

Voor het boeken van je heen- en terugreis, kun je gebruik maken van de officiële site van Ryanair. Op de dinsdag, donderdag en zondag zijn er vaak vluchten met goede prijzen en vluchttijden als je via Eindhoven-Marrakech vliegt.

Maak bij voorkeur gebruik van rechtstreekse vluchten, zonder overstappen.  Bij aankomst en vertrek op vliegveld Marrakech wordt je gevraagd een papier met je persoonsgegevens en adresgegevens van je verblijf in Marokko in te vullen. Dit papier kun je via ons opvragen.